Rundscarpaccio met rucola en parmezaan

10 MIN
4 personen
Rundscarpaccio met rucola en parmezaan

Ingrediënten

  • 300 g rundvlees, in flinterdunne plakjes
  • 80 g rucola
  • 80 g parmezaanschilfers
  • 2 el citroensap
  • 2 el olijfolie
  • peper en zout

BEREIDING

  1. Verdeel de flinterdunne plakjes rundvlees over 4 borden. Laat ze overlappen. Kruid naar smaak met peper en grof zout.
  2. Garneer het vlees met de rucola en de parmezaanschilfers. Besprenkel met de olijfolie en wat citroensap en serveer.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 274.51 kcal
Koolhydraten 2.33 g
waarvan suikers 0.67 g
Vet 18.89 g
waarvan verzadigd 8.53 g
Proteïnen 24.15 g
Vezels 0.54 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin