Rundercarpaccio met rucola en parmezaan

10 MIN
4 personen
Rundercarpaccio met rucola en parmezaan

Een luxueus voorgerechtje met flinterdun gesneden rundvlees, rucola, truffel en parmezaan. En het goede nieuws is, het is ook nog eens een lekker licht gerecht!

Ingrediënten

  • 300 g rundvlees, in flinterdunne plakjes
  • 50 g rucola
  • 1 truffel
  • 40 g parmezaanschilfers
  • 1 el citroensap
  • 1 el olijfolie
  • peper en zout

BEREIDING

  1. Verdeel de flinterdunne plakjes rundvlees over vier borden. Laat ze overlappen en breng op smaak met zwarte peper van de molen en grof zout.
  2. Verdeel de rucola en de parmezaanschilfers over de borden. Besprenkel met de olijfolie en het citroensap.
  3. Werk af met enkele schijfjes truffel en serveer meteen.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 198.54 kcal
Koolhydraten 1.85 g
waarvan suikers 0.36 g
Vet 12.3 g
waarvan verzadigd 6.18 g
Proteïnen 20.26 g
Vezels 0.51 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin