Roereitje met gerookte zalm en bieslook

15 MIN
4 personen
Roereitje met gerookte zalm en bieslook

Een heerlijk eitje voor bij het ontbijt of de brunch: roerei met gerookte zalm en bieslook. Serveer met toast.

Ingrediënten

  • 80 g gerookte zalm, fijngesnipperd
  • 4 eieren
  • 120 ml lichte room
  • 30 g boter
  • 2 el bieslook, fijngehakt
  • peper en zout

BEREIDING

  1. Klop de eieren los met de room. Breng op smaak met peper en zout. Roer er de helft van de bieslook onder.
  2. Verhit de boter in de pan. Schenk er het eimengsel in. Klop de eieren zachtjes los met een lepel tot een roereitje.
  3. Verdeel het roerei over 4 kommetjes. Werk af met de zalmsnippers en de rest van de bieslook.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 233.63 kcal
Koolhydraten 1.83 g
waarvan suikers 1.34 g
Vet 20.4 g
waarvan verzadigd 9.71 g
Proteïnen 11.39 g
Vezels 0.12 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin