Roerbakbiefstuk met paksoi en gember

15 MIN
4 personen
Roerbakbiefstuk met paksoi en gember

Ingrediënten

  • 400 g biefstuk, in stukjes gesneden
  • 2 paksoi, fijngesneden
  • 10 lente-uitjes, in stukken
  • 5 el gember, in fijne reepjes
  • 2 kl sesamolie
  • 2 kl olie
  • peper en zout

BEREIDING

  1. Bak de biefstuk en gember kort aan in de olie. Bak tot de gewenste garing en schep alles uit de pan in een kom. Laat even rusten.
  2. Roerbak in dezelfde pan enkele minuten de lente-ui en paksoi tot de paksoi begint te slinken.
  3. Voeg de biefstuk en gember opnieuw toe aan de pan en roer om tot het vlees heet is.
  4. Haal van het vuur en kruid naar smaak met peper en zout. Besprenkel met de sesamolie en dien op.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 234.62 kcal
Koolhydraten 8.17 g
waarvan suikers 1.53 g
Vet 8.83 g
waarvan verzadigd 1.5 g
Proteïnen 28.44 g
Vezels 5.07 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin