Rigatoni met gegrilde paprika en rode ui

30 MIN
4 personen
Rigatoni met gegrilde paprika en rode ui

Ingrediënten

  • 500 g rigatoni
  • 150 g spinazie
  • 2 uien, in ringen
  • 2 rode paprika's, in kwartjes
  • 100 g parmezaan, geraspt
  • 1 el olijfolie
  • 5 blaadjes basilicum, fijngehakt
  • peper en zout

BEREIDING

  1. Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking. Giet af en bewaar 250 milliliter van het kookvocht.
  2. Verwarm de grill voor op een middelhoge temperatuur.
  3. Meng in een kom de rode ui, paprika en olijfolie. Kruid met peper en zout.
  4. Grill 8-10 minuten de ui en paprika. Draai ze regelmatig om. Haal ze van de grill en snijd in kleine stukjes.
  5. Voeg de gegrilde groenten toe aan de pasta. Schenk er het kookvocht en 75 gram van de parmezaanse kaas bij. Meng alles goed door elkaar.
  6. Verdeel de pasta over de borden en werk af met wat basilicum en de rest van de parmezaan.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 637.38 kcal
Koolhydraten 92.02 g
waarvan suikers 11.39 g
Vet 14.89 g
waarvan verzadigd 5.99 g
Proteïnen 29.43 g
Vezels 8.21 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin