Doe de zalm samen met de dragon en de mascarpone in een blender en mix fijn. Kruid met peper en zout en roer om. Zet de vulling even opzij.
Rol de pastavellen uit op een werkblad. Snijd er gelijke vierkantjes uit. Bestrijk de randen met eigeel en verdeel hierover de vulling. Dek af met de rest van de pastadeeg.
Stoof de sjalot aan in boter. Breng op smaak met het kardemompoeder. Roer er de room door en laat 5 minuten sudderen. Meng er de dille door. Kruid af met peper en zout.
Breng de visbouillon aan de kook. Leg er de ravioli in en kook ze in 2 minuten gaar. Giet af en laat uitlekken.
Verdeel de pasta over de borden en lepel er dillesaus over. Serveer meteen.
Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.