Quinoa-portobelloburgers met ratatouille en farfalle

25 MIN
2 personen
Quinoa-portobelloburgers met ratatouille en farfalle

Een eenvoudige, kindvriendelijke maaltijd die toch vegetarisch is? We brengen je een origineel kleurrijk bordje met farfalle pasta, een heerlijke ratatouille met veel groentjes en onze originele quinoa-portobelloburgers. Hier zal het hele gezin van smullen!

Ingrediënten

  • 1 courgette
  • 1 rode paprika
  • 1 teentje knoflook
  • 1 ui
  • 1 kl Provençaalse kruiden
  • 200 g farfalle
  • ½ blikje tomatenpuree
  • 2 quinoa-portobello burgers
  • 1 el olijfolie
  • peper
  • zout

Bestel deze producten online

BEREIDING

  1. Snij de courgette in blokjes. Snij de rode paprika in blokjes van gelijke grootte. Pers de knoflook en snij de ui fijn.
  2. Verhit de olijfolie in een kookpot en voeg de ui toe. Laat 2 minuten stoven en voeg dan de blokjes rode paprika, en courgette toe, samen met de knoflook en de Provençaalse kruiden. Laat 5 minuten stoven op een matig vuur.
  3. Breng een pot gezouten water aan de kook en kook de farfalle beetgaar in 12 minuten. Giet de pasta af.
  4. Voeg de tomatenpuree toe aan de groenten. Roer goed om, voeg per persoon 100 milliliter water toe. Breng aan de kook en laat de saus 10 minuten pruttelen op een matig vuurtje. Kruid met peper en zout.
  5. Warm de quinoa-portobello burgers op in een antikleefpan zonder vetstof op een lage stand, 2 minuten aan elke kant.
  6. Serveer de farfalle met de ratatouille saus en de quinoa-portobello burgers.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 675.03 kcal
Koolhydraten 100.64 g
waarvan suikers 22.54 g
Vet 16.09 g
waarvan verzadigd 4.02 g
Proteïnen 25.44 g
Vezels 10.01 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin