Provençaalse papillot met zalm op de barbecue

35 MIN
4 personen
Provençaalse papillot met zalm op de barbecue

Papillotjes zijn ideaal om vis te garen op de barbecue, zoals deze Provençaals getinte papillot met zalm.

Ingrediënten

  • 4 zalmfilet
  • 1 courgette, in blokjes
  • 1 aubergine, in blokjes
  • 2 tomaten, ontveld en in blokjes
  • 200 g kerstomaten, gehalveerd
  • 12 zwarte olijven, gehalveerd
  • 25 cl witte wijn
  • 1 el tijm
  • 1 el oregano
  • peper en zout

BEREIDING

  1. Leg 4 vellen aluminiumfolie open. Verdeel hierover de groenten met daarop de vis. Kruid met tijm, oregano, peper en zout naar smaak. Giet er een scheutje wijn over.
  2. Vouw het bakpapier dicht en leg 30 minuten op de barbecue.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 486.79 kcal
Koolhydraten 14.51 g
waarvan suikers 5.82 g
Vet 26.28 g
waarvan verzadigd 5.36 g
Proteïnen 35.02 g
Vezels 5.71 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin