Pizzabaguette quattro stagioni

15 MIN
2 personen
Pizzabaguette quattro stagioni

Pizzabaguettes zijn een heerlijke en originele manier om snel pizza klaar te maken. Je kan ze ook gemakkelijk beleggen met jouw favoriete toppings. We gaan voor rijkelijk belegde pizzabaguettes quattro stagioni met hamblokjes, ui, champignons en olijven. Klaar in 15 minuten bovendien, smullen maar!

Ingrediënten

  • 2 stokbroodje
  • 125 g champignons
  • 1 bol mozzarella
  • ½ ui
  • 30 g zwarte olijven
  • 250 ml tomatenpassata
  • 100 g hamblokjes
  • 1 kl gedroogde oregano
  • 2 el olijfolie
  • peper
  • zout

Bestel deze producten online

BEREIDING

  1. Voor je begint te koken: verwarm de oven voor op 200 °C. Haal de ingrediënten uit de koelkast. Leg een snijplank en mes klaar.
  2. Snij de stokbroodjes in de lengte in twee, bestrijk de snijkant met de olijfolie. Kruid met peper en zout. Leg de broodjes 5 minuten op een rooster in de oven.
  3. Snij ondertussen de champignons in plakjes. Snij de mozzarella in blokjes. Snij de ui in ringen. Halveer de olijven.
  4. Haal de broodjes uit de oven. Bestrijk ze met een dun laagje passata. Beleg ze met de champignons, uiringen, olijven en hamblokjes. Verdeel er de blokjes mozzarella over en strooi de oregano erover. Zet 8-10 minuten in de voorverwarmde oven.
  5. Haal de broodjes uit de oven en serveer.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 862.03 kcal
Koolhydraten 95.58 g
waarvan suikers 7.67 g
Vet 36.52 g
waarvan verzadigd 12.9 g
Proteïnen 36.44 g
Vezels 9.86 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin