Pizza met gehakt, rode paprika en champignons

30 MIN
2 personen
Pizza met gehakt, rode paprika en champignons

Foodbagchef Claire: "Een snelle pizza die jij in een wip op tafel zet. Zo snel haal je geen pizza uit!"

Ingrediënten

  • 250 gr champignons
  • 1 rode paprika
  • 2 pizzabodems
  • 200 gr tomatenpulp
  • 200 gr gemengd gehakt
  • 75 gr geraspte kaas
  • olijfolie
  • zout
  • zwarte peper

Bestel deze producten online

BEREIDING

  1. Verwarm de oven voor op 200°C (boven en onderwarmte).
  2. Snijd de champignons in plakjes en de paprika in blokjes van 0,5 cm.
  3. Bedek de pizzabodem met een laagje tomatenpulp en kruid met de oregano. Verdeel de champignons en paprika over de pizza (de rest kan je apart roosteren en erbij serveren). Pluk het gehakt in stukjes van 1-2 cm en schik op de pizza (zie tip). Kruid met zout, zwarte peper en besprenkel met olijfolie. Strooi de geraspte kaas erover.
  4. Bak de pizza 15 min. op een rooster onderaan in de oven, tot de bodem krokant is en de kaas goudbruin kleurt.
  5. Snijd de pizza in punten. Smakelijk!