Pita met kalkoenshoarma en coleslaw

20 MIN
4 personen
Pita met kalkoenshoarma en coleslaw

Pita gaan halen? Nee, die maak je toch gewoon zelf. Lekker met kalkoenshoarma en een heerlijke frisse en crunchy coleslaw erbij. Laat het smaken!

Ingrediënten

  • 600 g kalkoenshoarma
  • 4 grote pitabroodjes
  • ½ wittekool
  • 1 appel
  • 1 ijsbergsla
  • 1 bosje peterselie
  • 60 g rozijnen
  • 1 kl suiker
  • 4 el mayonaise
  • 2 el wittewijnazijn
  • 2 el olijfolie
  • peper en zout

BEREIDING

  1. Schil en snij de appel in fijne blokjes. Snij de wittekool in fijne reepjes. Snij de peterselie fijn. Meng de wittekool, rozijnen, de helft van de peterselie, de appel, de mayonaise, wittewijnazijn, suiker, peper en zout in een kom. Zet koud weg.
  2. Snij de ijsbergsla in fijne reepjes. Warm de pitabroodjes op.
  3. Verhit de olijfolie in een antikleefpan en bak de kalkoenshoarma gaar. Kruid met peper en zout.
  4. Snij de pitabroodjes open en doe er wat ijsbergsla in. Vul op met de kalkoenshoarma en serveer er de rest van de ijsbergsla en de coleslaw bij. Overstrooi met de rest van de peterselie.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 833.25 kcal
Koolhydraten 68.32 g
waarvan suikers 27.91 g
Vet 28.62 g
waarvan verzadigd 3.86 g
Proteïnen 38.97 g
Vezels 12.62 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin