Penne met gegrilde groenten en geitenkaas

30 MIN
4 personen
Penne met gegrilde groenten en geitenkaas

Ingrediënten

  • 400 g penne
  • 500 g wortelen, geschild
  • 500 g groene asperges
  • 1 courgette, in plakjes
  • 400 g geitenkaas
  • 2 el balsamicocrème
  • 2 el olijfolie
  • peper en zout

BEREIDING

  1. Kook de pasta gaar in gezouten water zoals aangegeven op de verpakking. Laat afkoelen.
  2. Snijd de harde onderkant van de asperges eraf.
  3. Kook de wortelen, asperges en courgette afzonderlijk beetgaar. Laat ze schrikken in koud water en uitlekken.
  4. Bestrijk de groenten met olijfolie en gril ze. Laat afkoelen en meng ze met de pasta. Kruid af met peper en zout.
  5. Verdeel de pasta en groenten over de borden en verkruimel er de geitenkaas over. Besprenkel met balsamicostroop en olijfolie.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 740.77 kcal
Koolhydraten 85.99 g
waarvan suikers 21.54 g
Vet 28.32 g
waarvan verzadigd 12.9 g
Proteïnen 30.76 g
Vezels 10.68 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin