Peer en rozemarijn bellini

25 MIN
1 personen
Peer en rozemarijn bellini

Een variatie op de klassieke bellini met perzik. Serveer in een ijsgekoeld glas.

Ingrediënten

  • 100 ml prosecco
  • 3 cl perensap
  • 25 ml agavesiroop
  • 1 takje rozemarijn

BEREIDING

  1. Doe de agavesiroop met het takje rozemarijn in 50 ml water in een sauspannetje. Kook 5-10 minuten zachtjes op een middelhoog vuur. Haal de pan van het vuur en vis het takje rozemarijn uit de siroop. Laat volledig afkoelen.
  2. Vul een glas met 5 cl van de rozemarijnsiroop. Doe er het perensap bij en vul aan met de prosecco.
  3. Werk de cocktail af met het takje rozemarijn en serveer.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 179.4 kcal
Koolhydraten 25.45 g
waarvan suikers 24.4 g
Vet 0.35 g
waarvan verzadigd 0 g
Proteïnen 0.48 g
Vezels 1 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin