Pêche melba

15 MIN
4 personen
Pêche melba

Maak eens een heerlijk klassieke coupe ijs, met deze pêche melba, met vanille-ijs, perziken, amandelschilfers, slagroom en vruchtencoulis.

Ingrediënten

  • 8 perziken, in partjes, blik
  • 4 bolletjes vanille-ijs
  • 2 el amandelschilfers, geroosterd
  • 2 el suiker
  • 200 ml slagroom
  • 100 ml vruchtencoulis
  • 1 takje munt, afgeritst

BEREIDING

  1. Klop de slagroom stijf met de suiker en schep het in een spuitzak.
  2. Verdeel de perziken over de glazen. Schep er een bolletje vanille-ijs bij.
  3. Overgiet het ijs met de coulis naar smaak en spuit er wat slagroom over. Werk af met amandelschilfers en een blaadje munt.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 453.61 kcal
Koolhydraten 47.85 g
waarvan suikers 45.74 g
Vet 26.25 g
waarvan verzadigd 13.94 g
Proteïnen 6.18 g
Vezels 1.28 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin