Pastasalade Primavera

50 MIN
4 personen
Pastasalade Primavera

Een heerlijke pastasalade met lentegroentjes en afgewerkt met een frisse roomkaas. Ideaal als lichte lunch bij de eerste zonnestralen van het jaar!

Ingrediënten

  • 400 g fusilli
  • 100 g groene asperges
  • 100 g sugarsnaps
  • 100 g sperziebonen
  • 2 el pijnboompitten, geroosterd
  • 4 el parmezaan
  • 4 takjes basilicum
  • peper en zout
  • Voor de kruidenroom

  • 200 ml sojaroom
  • 4 el verse kaas
  • bosje basilicum, fijngehakt
  • peper en zout

BEREIDING

  1. Kook de pasta gaar. Laat afkoelen onder koud stromend water. Besprenkel hierna met olijfolie.
  2. Maak de boontjes, de sugarsnaps en de asperges schoon. Stoom of kook ze in licht gezouten water beetgaar.
  3. Roer voor de kruidenroom de sojaroom door de verse kaas. Voeg de fijngehakte basilicum toe. Kruid af met peper en zout.
  4. Meng de groenten onder de pasta. Druppel de kruidenroom eroverheen. Werk af met de geroosterde pijnboompitten, de parmezaanse kaas en basilicum.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 567.94 kcal
Koolhydraten 76.31 g
waarvan suikers 5.64 g
Vet 13.66 g
waarvan verzadigd 4.75 g
Proteïnen 31.64 g
Vezels 6.91 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin