Pappardelle met gehaktballetjes

25 MIN
4 personen
Pappardelle met gehaktballetjes

Ingrediënten

  • 400 g americain natuur
  • 240 g pappardelle, ongekookt
  • 800 g tomatenblokjes
  • 1 ei
  • peper en zout
  • 2 uien, fijngesnipperd
  • 2 kl olie

BEREIDING

  1. Doe de americain in een kom en breek er het ei over. Meng goed door elkaar met vochtige handen. Kruid naar smaak met peper en zout. Rol kleine balletjes van het gehakt.
  2. Bak de gehaktballetjes goudbruin in de olie. Hou de balletjes apart.
  3. Stoof ondertussen de ui aan in de olie. Doe er de tomatenblokjes bij. Kruid met peper en zout en laat 10 minuten sudderen. Roer er dan de gehaktballetjes onder.
  4. Kook ondertussen de pappardelle gaar. Giet af en laat uitlekken.
  5. Meng de pasta onder de saus en de balletjes.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 463.42 kcal
Koolhydraten 51.95 g
waarvan suikers 7.53 g
Vet 13.5 g
waarvan verzadigd 2.96 g
Proteïnen 30.69 g
Vezels 5.72 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin