Papillot van kabeljauw met citroen en artisjok

20 MIN
4 personen
Papillot van kabeljauw met citroen en artisjok

Deze papillot is een leuk verrassingspakketje met kabeljauw, citroen en artisjok. Heerlijk zomers!

Ingrediënten

  • 4 kabeljauwhaasjes
  • 2 sjalotten, fijngesnipperd
  • 250 g artisjokharten
  • 1 citroen, in schijfjes
  • 200 ml witte wijn
  • peper en zout

BEREIDING

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Dep de kabeljauwshaasjes droog met keukenpapier. Kruid ze naar smaak met peper en zout.
  3. Leg 4 vellen bakpapier open. Verdeel er de sjalot over. Leg op elk vel een visfilet. Verdeel er verder de artisjokharten en citroenschijfjes over. Besprenkel met witte wijn.
  4. Vouw elke stukje bakpapier op en bind het met keukentouw. Plaats op een ovenplaat en zet 15 minuten in de oven.
  5. Plaats op elk bord een papillot, open het en dien meteen op.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 191.52 kcal
Koolhydraten 7.55 g
waarvan suikers 5.25 g
Vet 1.38 g
waarvan verzadigd 0.16 g
Proteïnen 26.85 g
Vezels 1.68 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin