Papillot van dorade met venkel en kerstomaatjes

25 MIN
4 personen
Papillot van dorade met venkel en kerstomaatjes

Ingrediënten

  • 4 doradefilets
  • 250 g kerstomaten
  • 1 venkel, in stukjes
  • 1 limoen, in schijfjes
  • 4 takjes dille
  • 2 kl zeezout
  • peper

BEREIDING

  1. Verwarm de oven voor op 190 °C.
  2. Schik elke doradefilet op een vel bakpapier en kruid met voldoende peper en zeezout. Verdeel er de kerstomaten, de venkel en de schijfjes limoen over. Werk af met een takje dille.
  3. Vouw het bakpapier dicht en bind vast met keukentouw.
  4. Zet 12 minuten in de oven tot de vis gaar is.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 217.64 kcal
Koolhydraten 6.87 g
waarvan suikers 0.94 g
Vet 8.92 g
waarvan verzadigd 2.41 g
Proteïnen 26.77 g
Vezels 2.19 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin