Orecchiette met pesto, boontjes, erwtjes en kippenworst
25 MIN
4 personen
Ingrediënten
400 g kippenworsten
400 g orecchiette
250 g sperziebonen
250 g erwten
1 teentje knoflook, geperst
50 g pijnboompitten
60 g parmezaan, geraspt
5 el olijfolie
1 bosje basilicum
peper
zout
Bestel deze producten online
BEREIDING
Kook de orecchiette in gezouten water. Voeg 8 minuten voor het einde van de kooktijd de boontjes toe en na nog 5 minuten de erwtjes.
Doe de basilicumblaadjes, de knoflook, de pijnboompitten, de olijfolie, de helft van de parmezaan en een beetje zout in een blender. Pureer tot een pesto.
Bak de worstjes gaar in een pan. Snijd ze in stukjes en doe ze terug in de pan.
Giet de pasta met de bonen en de erwtjes af en voeg toe aan de worstjes. Roer er de pesto door.
Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.