Open caprese-kalkoenbroodjes

20 MIN
4 borden
Open caprese-kalkoenbroodjes

Deze heerlijke broodjes zijn ideaal als hapje of voorgerecht in de zomer. Belegd met kalkoenlapjes, mozzarella en tomaat maak je dit makkelijk en snel klaar.

Ingrediënten

  • 4 kalkoenlapjes
  • 8 sneetjes stokbrood
  • 3 tomaten, in schijfjes
  • 250 g mozzarella, in plakjes
  • 1 el olijfolie
  • 2 el basilicum, fijngehakt
  • peper en zout

BEREIDING

  1. Verwarm de ovengrill voor.
  2. Halveer de kalkoenlapjes en kruid met peper en zout. Bak ze aan beide kanten goudbruin en gaar in de olijfolie.
  3. Verdeel het vlees over de sneden brood en beleg verder met de tomaten en mozzarella. Zet ze 3-5 minuten onder de warme ovengrill tot de kaas begint te smelten.
  4. Haal de broodjes uit de oven en werk af met de basilicum.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 497.29 kcal
Koolhydraten 31.15 g
waarvan suikers 2.11 g
Vet 17.35 g
waarvan verzadigd 7.53 g
Proteïnen 53.46 g
Vezels 3.01 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin