Omelet met zalm en courgette

35 MIN
4 personen
Omelet met zalm en courgette

Eieren zijn niet enkel lekker als ontbijt maar ook in een omelet bij de lunch of het avondeten. Dit omelet met zalm en courgette is lekker en makkelijk!

Ingrediënten

  • 200 g zalmforellen, in stukjes
  • 1 courgette, geraspt
  • 6 eieren
  • 2 el bieslook, fijngesnipperd
  • 1 kl gedroogde dille
  • 1 kl gedroogde tijm
  • peper en zout

BEREIDING

  1. Klop de eieren los in een kom met 3 eetlepels water. Meng er de courgetterasp onder en kruid met dille, tijm, peper en zout.
  2. Bak éénvierde van de zalmforel gaar in een pan met een antiaanbaklaag. Kruid met peper en zout. Schenk hierover éénvierde van het eimengsel en laat 2 minuten bakken tot het ei gestold is. Vouw het dubbel en leg op een bord. Herhaal dit nog 3 keer.
  3. Garneer de eieren met de bieslook en serveer.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 217.79 kcal
Koolhydraten 5.57 g
waarvan suikers 3.71 g
Vet 11.67 g
waarvan verzadigd 2.55 g
Proteïnen 22.65 g
Vezels 1.42 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin