Omelet met zalm en asperges

20 MIN
4 personen
Omelet met zalm en asperges

Een heerlijke omelet, met gerookte zalm, groene asperges en feta. Ideaal voor bij een brunch of een lichte lunch. Snel klaar en gemakkelijk om te maken!

Ingrediënten

  • 4 plakjes gerookte zalm, in reepjes
  • 1 bussel groene asperge, grof gehakt
  • 8 eieren
  • 50 g feta, verkruimeld
  • klontje boter
  • 1 el olijfolie
  • 2 el bieslook, fijngehakt
  • peper en zout

BEREIDING

  1. Stoof de stukjes asperges aan in wat olijfolie tot ze beetgaar zijn. Breng op smaak met peper en zout. Zet opzij.
  2. Klop 2 eieren los. Giet ze in een pan met boter op middelhoog vuur. Leg er meteen een vierde van de asperges, de feta en de zalm bij. Kruid met peper en zout. Herhaal dit voor de 3 andere omeletten.
  3. Leg elke omelet op een apart bord en overstrooi met bieslook.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 339.39 kcal
Koolhydraten 2.09 g
waarvan suikers 1.39 g
Vet 26.33 g
waarvan verzadigd 8.78 g
Proteïnen 23.71 g
Vezels 1.78 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin