Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en bewaar ze in een kom met koud water.
Verhit wat olie met enkele druppels sesamolie in een wok. Roerbak de knoflook, de gember en de ui 2 tot 3 minuten op middelhoog vuur. Voeg de scampi's toe en roerbak tot ze roze kleuren. Kruid met peper. Voeg de kool en de sojascheuten toe, roerbak nog 1 minuutje mee.
Giet de noedels af en laat goed uitlekken. Doe ze bij in de wok en meng goed. Warm nog even door. Breng op smaak met de sojasaus, limoensap en peper. Bestrooi met lente-uitjes en roer nog even om. Werk af met koriander en sesamzaadjes.
Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.