Naanpizza met gegrilde ham, champignon, paprika en mozzarella

25 MIN
2 personen
Naanpizza met gegrilde ham, champignon, paprika en mozzarella

Foodbagchef Caroline: "Mijn ontdekking van het jaar: naanpizza! Ik hou van het heerlijk luchtige deeg in combinatie met tomatensaus en mozzarella. En een frisse salade met smaakvolle dressing mag natuurlijk ook niet ontbreken."

Ingrediënten

  • ½ rode ui
  • 1 gele paprika
  • 250 gr witte champignons
  • 2 sneetjes gegrilde ham
  • 1 bol mozzarella
  • 200 gr tomatenpulp
  • 2 stuks naanbrood
  • 50 gr baby leaf sla
  • olijfolie
  • 1 kl gedroogde oregano
  • 1 kl balsamico
  • ½ kl suiker
  • zout
  • zwarte peper

Bestel deze producten online

BEREIDING

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Bedek een bakplaat met bakpapier.
  2. Snijd de ui in ringen, champignons in plakjes en paprika en ham in reepjes. Scheur de mozzarella in stukjes.
  3. Schep een dunne bodem tomatenpulp op het naanbrood, ongeveer 2 el per naanbrood. Smeer tot 0,5 cm van de rand. Beleg de naan met de ui, paprika, champignons, ham en mozzarella (zie tip). Besprenkel met een scheutje olijfolie, kruid met zout en zwarte peper en strooi de oregano erover. Bak 15 min. in de oven.
  4. Dressing: meng de olijfolie met de balsamicoazijn en suiker. Kruid met zout en zwarte peper. Meng de dressing vlak voor het serveren onder de sla.
  5. Snijd de naan in hapklare stukken. Serveer de sla erbij. Smakelijk!
  6. TIP: Leg je naanpizza niet te vol. Gebruik overschotjes toppings eventueel in de salade of bak ze kort aan in wat olijfolie, terwijl de naanpizza in de oven staat.