Miniloempia's

20 MIN
16 stuks
Miniloempia's

Ingrediënten

  • 16 rijstvellen
  • 1 wortel, in julienne
  • 75 g prei, in ringen
  • 75 g witte kool, in julienne
  • 75 g sojascheuten
  • 2 el pinda's, geroosterd en grof gehakt
  • 1 el glutenvrije sojasaus
  • peper en zout

BEREIDING

  1. Meng de wortel, de prei, de witte kool en de sojascheuten met de sojasaus en de pindanoten. Kruid bij met peper en zout.
  2. Bestrijk de randen van de rijstvellen met water en verdeel er de groenten over. Sla de zijkanten van elk vel naar binnen en rol de loempia's strak op. Plak de randjes goed dicht met wat water.
  3. Bak de loempiaatjes goudbruin in de frituurpan. Serveer met loempiasaus.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 91.8 kcal
Koolhydraten 17.11 g
waarvan suikers 0.87 g
Vet 1.22 g
waarvan verzadigd 0.21 g
Proteïnen 2.46 g
Vezels 0.98 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin