Mini-quiches met gekaramelliseerde rode ui en geitenkaas

35 MIN
4 personen
Mini-quiches met gekaramelliseerde rode ui en geitenkaas

Mini-quiches zijn leuk om te maken en ideaal als hapje. Wij kiezen vandaag voor deze mini-quiches met gekaramelliseerde rode ui en geitenkaas. Wat een lekkere combinatie!

Ingrediënten

  • 1 vel kruimeldeeg
  • 1 rolletje geitenkaas
  • 2 rode ui
  • 8 takjes tijm
  • 2 eieren
  • 75 ml room
  • 3 el bruine suiker
  • honing
  • 1 el olijfolie
  • 1 el balsamico
  • peper en zout

BEREIDING

  1. Snij de uien in halve ringen. Verhit de olijfolie in een pan en laat de uien 15 min. stoven op een matig vuur. Verhoog het vuur en voeg de balsamico en bruine suiker toe. Laat karamelliseren en schep uit de pan.
  2. Neem kleine taartvormpjes en snij cirkels uit het deeg. Duw het deeg in de vormpjes en prik in met een vork.
  3. Meng de eieren met de room. Kruid met peper en zout. Snij de geitenkaas in plakjes.
  4. Schik de uien in de taartvormpjes, schik er een plakje geitenkaas bovenop en giet er het eimengsel bij. Leg er een takje tijm op, besprenkel met honing, zet de taartjes 15 min. in een oven van 180 °C en serveer.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 474.27 kcal
Koolhydraten 40.62 g
waarvan suikers 15.93 g
Vet 29.7 g
waarvan verzadigd 13.8 g
Proteïnen 9.62 g
Vezels 2.3 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin