Mexicaanse wrap-pizza met gehakt en cheddarkaas

25 MIN
2 personen
Mexicaanse wrap-pizza met gehakt en cheddarkaas

Foodbagchef Claire: "Een wrap in de vorm van een taart of een pizza van een wrap, 't is maar hoe je het bekijkt! Wat ik zeker weet, is dat Mexico niet ver weg is met cheddarkaas, Mexicaanse kruidenmix en een lepeltje guacamole. ¡Salud!"

Ingrediënten

  • 125 gr volle yoghurt
  • 3 wraps
  • 200 gr gemengd gehakt
  • 2 rode paprika
  • 2 kl Mexicaanse mix
  • 50 gr geraspte cheddar
  • ½ rode ui
  • 80 gr guacamole

Bestel deze producten online

BEREIDING

  1. Verwarm de oven voor op 180°C en bedek een bakplaat (of meerdere) met bakpapier.
  2. Smeer een dun laagje yoghurt op de wrap, blijf 1 cm van de rand (zie tip). Verdeel het gehakt in stukjes van zo'n 1 cm en schik op de wrap. Snijd de paprika in blokjes van 0,5 cm en verdeel over de pizza. Kruid met de Mexicaanse mix en strooi de cheddar erover. Rooster 15 min. in de oven, tot de kaas gesmolten, het gehakt goudbruin kleurt en de wrap licht krokant is.
  3. Snijd de ui in flinterdunne ringen. Snijd de Mexicaanse taart in punten en werk af met een lepeltje guacamole en wat ui. Smakelijk!
  4. TIP: Yoghurt over? Meng door de guacamole, extra fris!