Meringue

120 MIN
6 stuks
Meringue

Ingrediënten

  • 2 eiwitten
  • 100 g suiker

BEREIDING

  1. Verwarm de oven voor op 90 °C.
  2. Klop de eiwitten een minuutje op met een mixer. Verhoog de snelheid en klop tot witte pieken.
  3. Voeg al kloppend de fijne suiker toe, lepel per lepel. De suiker moet volledig gesmolten en opgenomen zijn en het schuim moet stijf staan.
  4. Vul een spuitzak met een gekarteld mondje en spuit wolkjes meringue op een met bakpapier bedekte bakplaat.
  5. Plaats de bakplaat in de oven en bak de meringues 1 uur en 30 minuten, ze mogen niet verkleuren. Laat ze afkoelen en serveer.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 72.23 kcal
Koolhydraten 16.57 g
waarvan suikers 16.5 g
Vet 0.02 g
waarvan verzadigd 0 g
Proteïnen 1.18 g
Vezels 0 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin