Mascarponecrème met bosvruchten

70 MIN
4 personen
Mascarponecrème met bosvruchten

Ingrediënten

  • 225 g bosvruchten
  • 250 g mascarpone
  • 50 ml slagroom
  • 4 eidooiers
  • 1 vanillestokje, merg losgeschraapt
  • 100 g suiker, fijn

BEREIDING

  1. Klop de eierdooiers wit-schuimig met de suiker.
  2. Doe het vanillemerg en de mascarpone bij het eimengsel. Klop stevig op tot een dikke gladde crème.
  3. Verdeel de crème over mooie glazen. Laat minstens 1 u opstijven in de koelkast.
  4. Werk af met bosvruchten en slagroomroosjes. Serveer lichtjes gekoeld maar niet ijskoud.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 503.75 kcal
Koolhydraten 36.12 g
waarvan suikers 35.61 g
Vet 36.64 g
waarvan verzadigd 22.25 g
Proteïnen 6.69 g
Vezels 3.71 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin