Marokkaanse scampi

10 MIN
4 personen
Marokkaanse scampi

Ingrediënten

  • 500 g scampi's, gepeld en schoongemaakt
  • 400 g tomatenblokjes
  • 1 ui, fijngesnipperd
  • 115 g rozijnen
  • 3 kl olie
  • 1 kl garam masala
  • peper en zout

BEREIDING

  1. Stoof de uisnippers zacht in de olie. Breng op smaak met de garam masala en roerbak 1 minuut.
  2. Voeg de scampi's toe en bak al roerend gaar. Doe er dan de tomaten en rozijnen bij en bak 2 minuten mee. Kruid met peper en zout. Serveer meteen warm op.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 260.77 kcal
Koolhydraten 26.34 g
waarvan suikers 21.08 g
Vet 5.56 g
waarvan verzadigd 0.65 g
Proteïnen 24.22 g
Vezels 3.51 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin