Kook de eieren 10-12 minuten hard. Laat ze schrikken onder koud water en pel ze.
Kook de macaroni zoals aangegeven op de verpakking beetgaar. Giet af en spoel even met warm water.
Smelt 40 gram boter en voeg de bloem toe. Roer 1-2 minuten. Roer de melk erdoor heen en breng aan de kook. Kruid met peper en voeg de kaas toe. Laat 2 minuten sudderen.
Bak de champignons zacht in een eetlepel olijfolie. Roer ze samen met de macaroni en de ui-ringen door de saus.
Schep de helft van de macaroni in een ingevette ovenschaal. Halveer de hardgekookte eitjes en schik ze over de macaroni. Bedek met de rest van de macaroni.
Smelt 60 gram boter in een andere pan en roer het broodkruim hier goed door. Strooi het mengsel over de macaroni en laat 15 minuten in de oven garen.
Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.