Krokante spinaziewrap met geitenkaas

25 MIN
4 personen
Krokante spinaziewrap met geitenkaas

Serveer als hapje of fris vegetarisch voorgerecht, deze krokante spinaziewrap met geitenkaas. Kan ook als lunch.

Ingrediënten

  • 4 wraps
  • 500 g spinazie
  • 2 sjalotten, fijngesnipperd
  • 2 teentjes knoflook, fijngesneden
  • 200 g geitenkaas, verkruimeld
  • 3 el olijfolie
  • 2 kl oregano
  • peper en zout

BEREIDING

  1. Stoof de ui en knoflook aan in een eetlepel olijfolie. Voeg er na 2 minuten de spinazie bij en laat slinken.
  2. Haal de spinazie van het vuur en meng er de geitenkaas onder. Breng op smaak met de oregano, peper en zout.
  3. Bak de wraps krokant aan de onderkant in olijfolie. Schep hierop het feta-spinazie mengsel en bedek met een tweede wrap met de krokante zijde naar boven. Bak opnieuw even aan in de pan en serveer.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 374.09 kcal
Koolhydraten 29.89 g
waarvan suikers 2.91 g
Vet 21.54 g
waarvan verzadigd 7.42 g
Proteïnen 13.99 g
Vezels 6.81 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin