Krokante aspergerolletjes

30 MIN
16 stuks
Krokante aspergerolletjes

Ingrediënten

  • 2 vellen filodeeg
  • 16 groene asperges
  • 6 el parmezaan, geraspt
  • 50 g boter, gesmolten

BEREIDING

  1. Verwarm de oven voor op 185 °C.
  2. Breek het houtachtige uiteinde van de asperges. Blancheer de ze 3 minuten in lichtgezouten water, laat schrikken in ijswater en laat goed uitlekken.
  3. Snijd 2 vellen filodeeg in 16 rechthoeken en bestrijk ze met gesmolten boter.
  4. Rol de asperges door 6 eetlepels geraspte parmezaan, leg op elk velletje filodeeg een asperge en rol strak op.
  5. Bak de aspergerolletjes in 10 à 15 minuten goudbruin in de oven op 185 °C. Serveer ze warm.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 57.86 kcal
Koolhydraten 1.85 g
waarvan suikers 0.3 g
Vet 4.38 g
waarvan verzadigd 0 g
Proteïnen 2.78 g
Vezels 0.23 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin