Kruid de konijnenbouten met peper en zout. Braad ze aan in een grote braadpan met wat boter.
Doe de uisnippers bij in de pan en stoof nog even mee. Snij de korsten van het brood en bestrijk met mosterd. Leg het brood met de mosterdkant naar beneden bij in de pan.
Schenk er het bier en de bouillon bij. Voeg de pruimen, de jeneverbessen en het kruidentuiltje toe. Kruid met peper en zout. Laat afgedekt op een zacht vuur ongeveer 45 minuten stoven, of tot het vlees zacht is en loskomt van het bot.
Neem de laatste 10 minuten het deksel weg, zodat het vocht wat kan inkoken. Verwijder het kruidentuiltje. Roer de room door de saus en warm nog even door. Breng verder op smaak met peper en zout.
Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.