Kokosmelk panna cotta met passievrucht

250 MIN
4 personen
Kokosmelk panna cotta met passievrucht

Dit Italiaans nagerecht maken we vandaag op basis van kokosmelk en werken we af met passievrucht. Wie wil nu niet proeven van deze heerlijke panna cotta? Zeker de moeite waard om op je feestmenu te zetten.

Ingrediënten

  • 400 ml kokosmelk
  • 4 passievruchten
  • 1 vanillestokje
  • 5 el suiker
  • 3 blaadjes gelatine

BEREIDING

  1. Verwarm op een zacht vuur de kokosmelk samen met de suiker. Halveer het vanillestokje en schraap het merg. Voeg samen met het stokje toe aan de kokosmelk. Haal van het vuur zodra het mengsel kookt.
  2. Week de gelatineblaadjes in koud water.
  3. Haal het vanillestokje uit de kokosmelk. Knijp de gelatine uit en los op in de kokosmelk.
  4. Schenk de kokosmelk in glaasjes. Laat 4 uur opstijven in de koelkast.
  5. Halveer de passievruchten en lepel er het sap en de pitjes uit. Verdeel dit over de panna cotta en serveer.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 302.16 kcal
Koolhydraten 24.02 g
waarvan suikers 19.76 g
Vet 21.59 g
waarvan verzadigd 18.5 g
Proteïnen 3.13 g
Vezels 0.75 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin