Kruid de kippenborsten naar smaak met peper, zout, curry- en paprikapoeder. Bak ze aan beide kanten kort aan in een eetlepel olie. Schep over in een ovenschaal en gaar 15 minuten in de oven.
Fruit een halve ui aan in een eetlepel olie en bak hierin de rijst glazig. Schenk er 1,5 liter kippenbouillon over samen met de tijm en laurier. Breng aan de kook. Verlaag het vuur, dek af en kook gaar.
Stoof de rest van de ui samen met de appel en champignons in de resterende olie. Voeg de kokosmelk en de resterende kippenbouillon toe. Kruid met currypoeder, gember en citroengras. Laat 5-8 minuten pruttelen op een middelhoog vuur.
Roer de tomaten samen met de lente-ui en koriander door de currysaus. Serveer samen met de kip en rijst.
Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.