Kalfsspiesjes met rozemarijnaardappeltjes

25 MIN
4 personen
Kalfsspiesjes met rozemarijnaardappeltjes

Ingrediënten

  • 400 g kalfsvlees, in blokjes
  • 400 g krielaardappelen
  • 1 ui, fijngesnipperd
  • 3 el olijfolie
  • 2 el rozemarijn, fijngehakt
  • peper en zout

BEREIDING

  1. Maak een marinade van de fijngesnipperde ui, 2 eetlepels olijfolie, peper en zout. Marineer hierin 15 minuten de vleesblokjes.
  2. Besprenkel de aardappelen met de resterende olijfolie in een ovenschaal en kruid met de rozemarijn, peper en zout. Grill ze gaar in de oven.
  3. Prik de vleesblokjes op 8 spiesjes en kruid met peper en zout. Grill ze goudbruin. Serveer met de aardappelen.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 331.05 kcal
Koolhydraten 23.38 g
waarvan suikers 1.75 g
Vet 14.22 g
waarvan verzadigd 2.47 g
Proteïnen 25.23 g
Vezels 5.06 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin