Leg de kalfslapjes tussen twee vellen plasticfolie en sla ze plat met een vleeshamer.
Blancheer de erwtjes, giet af, spoel met koud water.
Stoof de ui met de oregano in 1 koffielepel olie en doe er na 2 minuten de erwtjes bij. Kruid met peper en zout.
Leg op elk kalfslapje een plakje ham en een blaadje salie. Vouw dubbel en steek vast met een houten prikker. Bak ze 2 minuten aan elke kant in de resterende olie. Haal uit de pan en hou warm onder aluminiumfolie.
Blus de braadpan met kalfsbouillon. Laat tot de helft inkoken. Doe er de wijn bij. Laat nogmaals tot de helft inkoken.
Bind, van het vuur af, de saus met vlokjes ijskoude boter. Kruid naar smaak met peper en zout.
Lepel de hete saus over het vlees en serveer er de erwtjes bij.
Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.