Kabeljauw met een krokant korstje en waterkersstoemp
30 MIN
4 personen
Ingrediënten
4 kabeljauwfilets
1 kg aardappel, geschild en in stukken
150 g waterkers, fijngehakt
160 g cornflakes, gemalen
100 ml melk
20 ml olijfolie
4 el platte peterselie, fijngehakt
peper
zout
Bestel deze producten online
BEREIDING
Verwarm de oven voor op 160 °C.
Kook de aardappelen gaar in gezouten water. Giet af en pureer ze met de melk.
Meng de gemalen cornflakes met de peterselie.
Kruid de kabeljauw met peper en zout en leg ze in een ingevette ovenschaal. Bedek ze met het cornflakesmengsel en besprenkel met olijfolie. Zet de ovenschaal 15 minuten in de oven.
Meng de waterkers door de puree in een pot. Dek af en wacht tot de waterkers geslonken is. Plet nadien alles fijn en kruid af met peper en zout.
Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.