Kabeljauw in papillot

35 MIN
4 personen
Kabeljauw in papillot

Ingrediënten

  • 4 kabeljauwfilets
  • 2 wortelen, in blokjes
  • 1 knolselder, in blokjes
  • 2 tomaten, ontveld en in blokjes
  • 2 sjalotten, fijngesnipperd
  • 2 teentjes knoflook, fijngesnipperd
  • 1 citroen, in schijfjes
  • 2 el peterselie, fijngehakt
  • 1 el olijfolie
  • peper en zout

BEREIDING

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Roerbak de sjalot, knoflook, wortelen en knolselder in de olijfolie. Voeg na enkele minuten de tomaten en peterselie toe en meng.
  3. Kruid de kabeljauw met peper en zout en leg ze elk op een vel bakpapier. Verdeel er de groenten en schijfjes citroen over. Bind de uiteinden dicht met keukentouw.
  4. Leg de papillotten in een ovenschaal en zet ze 20 tot 25 minuten in de oven.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 250.48 kcal
Koolhydraten 17.46 g
waarvan suikers 3.99 g
Vet 5.18 g
waarvan verzadigd 0.7 g
Proteïnen 30.47 g
Vezels 3.55 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin