Kaastaart brownies

50 MIN
12 stuks
Kaastaart brownies

Geef je brownies een prachtige upgrade door er bovenaan een heerlijk kaastaart laagje aan toe te voegen. Maak een mooie swirl en je hebt een geweldig dessert!

Ingrediënten

  • 180 g pure chocolade
  • 65 g bloem
  • 1½ el cacaopoeder
  • 180 g suiker
  • 250 g roomkaas
  • 125 g boter
  • 3 eieren

BEREIDING

  1. Smelt de boter samen met de chocolade au bain marie.
  2. Meng de bloem, de cacao en 130 g suiker. Giet er de gesmolten chocolade bij en voeg 2 eieren toe. Meng tot een glad beslag.
  3. Stort de helft van het mengsel in een beboterde en bebloemde bakvorm.
  4. Meng voor de kaastaart topping de roomkaas met 1 ei en 50 g suiker. Giet dit in de bakvorm en doe dan de rest van het brownie-mengsel erbij. Meng het kaastaart beslag voorzichtig met het browniebeslag met behulp van een mes.
  5. Zet 30 minuten in een oven van 180 °C. Laat de brownies afkoelen, snij ze in vierkantjes en serveer.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 308.06 kcal
Koolhydraten 26.77 g
waarvan suikers 22.86 g
Vet 20.77 g
waarvan verzadigd 13.51 g
Proteïnen 3.53 g
Vezels 0.91 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin