Kaasomelet met tuinkers

25 MIN
4 personen
Kaasomelet met tuinkers

Geef je klassieke omelet meer smaak met Italiaanse parmezaankaas, en pittige tuinkers. Lekker bij de brunch of lunch, met vers knapperig brood erbij.

Ingrediënten

  • 8 eieren
  • 80 g parmezaan, geraspt
  • 4 el melk
  • 2 klontjes boter
  • 1 bakje tuinkers, gespoeld
  • peper en zout

BEREIDING

  1. Roer de eieren los met de melk en de helft van de geraspte kaas. Kruid met peper en zout.
  2. Verhit een half klontje boter in een pan met antiaanbaklaag. Schenk een kwart van het eimengsel in de pan en laat op zacht vuur stollen, bak niet volledig droog. Bak op die manier 4 omeletten.
  3. Bestrooi de omeletten met de rest van de geraspte kaas, laat heel even smelten en klap ze dubbel.
  4. Laat de omeletten op een bord glijden. Werk af met schilfers parmezaan en plukjes tuinkers.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 308.06 kcal
Koolhydraten 1.83 g
waarvan suikers 1.15 g
Vet 24.21 g
waarvan verzadigd 11.65 g
Proteïnen 21.27 g
Vezels 0.32 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin