Verhit een koffielepel olijfolie in een pan. Voeg de uisnippers en de blokjes paprika toe. Laat 5 minuten zacht bakken op een middelmatig vuurtje. Strooi er de komijn bij en roer 30 seconden om.
Voeg de tomatenblokjes, rode peper en oregano toe en schenk er de kippenbouillon bij. Zet het vuur op een lager pitje en laat 20 minuutjes sudderen. Voeg de rode bonen toe zodra de saus is ingedikt.
Verwarm ondertussen de tortilla's 10 minuten in de voorverwarmde oven.
Verhit een koffielepel olijfolie in een andere pan. Bak hierin de eieren tot spiegeleitjes.
Verdeel de tortilla's over 4 borden en schep er de saus over. Verdeel de avocado over de vier tortilla's en werk ze af met het spiegeleitje. Garneer met chilipoeder.
Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.