Homemade Irish cream

5 MIN
20 porties
Homemade Irish cream

Ingrediënten

  • 200 ml room, gepasteuriseerde
  • 1 blik gecondenseerde melk, gezoete
  • 300 ml whiskey, Ierse
  • 1 el espresso, instant poeder
  • 2 el chocoladesaus
  • ½ kl vanille-extract

BEREIDING

  1. Doe alle ingrediënten in een blender.
  2. Mix kort tot alle ingrediënten zijn vermengd.
  3. Giet in brandschone flessen en sluit af.
  4. Bewaar in de koelkast, de Irish cream blijft een tweetal maanden goed.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 82.15 kcal
Koolhydraten 1 g
waarvan suikers 1 g
Vet 3.83 g
waarvan verzadigd 2.14 g
Proteïnen 0.71 g
Vezels 0 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin