Goulash

45 MIN
4 personen
Goulash

Ingrediënten

  • 600 g rundergebraad
  • 1 rode ui, in ringen
  • 3 paprika's, in reepjes
  • 2 tomaten, in blokjes
  • 100 g zilveruitjes
  • 500 ml groentebouillon
  • 2 kl room
  • boter
  • 1 kl paprikapoeder
  • tijm
  • peper en zout

BEREIDING

  1. Braad het vlees kort rondom aan in boter. Doe er de zilveruitjes, de rode ui en de paprika's bij. Laat een paar minuten meebakken.
  2. Kruid met paprikapoeder, tijm, peper en zout. Schep goed om. Schenk er de groentebouillon bij. Dek af en laat 30 minuten stoven.
  3. Voeg de room en de tomatenblokjes toe en laat, onafgedekt, nog 3 minuten goed doorwarmen. Kruid naar smaak bij en serveer.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 404.8 kcal
Koolhydraten 12.57 g
waarvan suikers 8.14 g
Vet 24.24 g
waarvan verzadigd 11.75 g
Proteïnen 33.12 g
Vezels 4.59 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin