Verhit de olie en de boter in een pan. Bak hierin de blokjes runderstoofvlees tot ze een mooi korstje krijgen. Kruid met peper en zout. Schep ze uit de pan en zet even opzij.
Bak in dezelfde pan de uien en de paprika ongeveer 10 minuten zacht. Voeg de aardappelblokjes, de paprikapoeder, de komijnpoeder, de chilivlokken en de tomatenpuree toe. Roerbak nog even mee.
Schep het vlees terug in de pan. Bestrooi met bloem en schep goed om. Schenk er de bouillon bij. Laat afgedekt op een zacht vuur 1,5 tot 2 uur sudderen. Roer af en toe even om.
Verdeel de goulash over warme borden. Werk af met peterselie en een lepel zure room.
Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.