Gewokte aardappelen met garnalen en asperges

20 MIN
4 personen

Wist je dat je asperges ook kan wokken? Het is echt overheerlijk! Proef het vooral zelf in deze originele gewokte aardappelen met grijze garnaaltjes en witte asperges. Het beste wat de Belgische keuken te bieden heeft!

Ingrediënten

  • 200 g grijze garnalen, gepeld
  • 500 g aardappelen, in blokjes, vastkokend
  • 750 g witte asperges, in reepjes
  • 400 g spinazie
  • 2 lente-uitjes, fijngesnipperd
  • 2 eieren
  • 4 kl plantaardige olie
  • peper en zout

BEREIDING

  1. Wok de aardappelblokjes en asperges beetgaar in de olie. Voeg er de spinazie aan toe en laat slinken.
  2. Verlaag het vuur en meng er de garnalen en lente-ui door. Breek hierover de eieren en roer los. Laat zachtjes stollen. Kruid naar smaak met peper en zout.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 263.19 kcal
Koolhydraten 22.05 g
waarvan suikers 2.96 g
Vet 9.23 g
waarvan verzadigd 1.69 g
Proteïnen 20.63 g
Vezels 7.7 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin