Gewokte aardappelen met garnalen en asperges

20 MIN
4 personen
Gewokte aardappelen met garnalen en asperges

Ingrediënten

  • 200 g grijze garnalen, gepeld
  • 500 g aardappelen, in blokjes, vastkokend
  • 750 g witte asperges, in reepjes
  • 400 g spinazie
  • 2 lente-uitjes, fijngesnipperd
  • 2 eieren
  • 4 kl olie
  • peper en zout

BEREIDING

  1. Wok de aardappelblokjes en asperges beetgaar in de olie. Voeg er de spinazie aan toe en laat slinken.
  2. Verlaag het vuur en meng er de garnalen en lente-ui door. Breek hierover de eieren en roer los. Laat zachtjes stollen. Kruid naar smaak met peper en zout.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 283.19 kcal
Koolhydraten 25.99 g
waarvan suikers 2.96 g
Vet 9.29 g
waarvan verzadigd 1.63 g
Proteïnen 21.14 g
Vezels 8.43 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin