Wist je dat je asperges ook kan wokken? Het is echt overheerlijk! Proef het vooral zelf in deze originele gewokte aardappelen met grijze garnaaltjes en witte asperges. Het beste wat de Belgische keuken te bieden heeft!
Ingrediënten
200 g grijze garnalen, gepeld
500 g aardappelen, in blokjes, vastkokend
750 g witte asperges, in reepjes
400 g spinazie
2 lente-uitjes, fijngesnipperd
2 eieren
4 kl plantaardige olie
peper
zout
Bestel deze producten online
BEREIDING
Wok de aardappelblokjes en asperges beetgaar in de olie. Voeg er de spinazie aan toe en laat slinken.
Verlaag het vuur en meng er de garnalen en lente-ui door. Breek hierover de eieren en roer los. Laat zachtjes stollen. Kruid naar smaak met peper en zout.
Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.