Gevulde vijgen

10 MIN
16 stuks
Gevulde vijgen

Een snel en gemakkelijk hapje. In het seizoen kan je ze ook maken met verse vijgen.

Ingrediënten

  • 16 gedroogde vijgen
  • 100 g cambozola
  • 8 plakken gerookte ham

BEREIDING

  1. Snij 16 zachte gedroogde vijgen in met een scherp mes en vul ze met een stukje cambozola (of andere niet te scherpe blauwschimmelkaas).
  2. Wikkel ze in een reepje flinterdunne gerookte ham en maak vast met een prikkertje. Zet eventueel even onder de grill.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 61.77 kcal
Koolhydraten 6.58 g
waarvan suikers 6.58 g
Vet 1.79 g
waarvan verzadigd 0.83 g
Proteïnen 4.31 g
Vezels 1.05 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin