Gevulde paprika's

35 MIN
4 personen
Gevulde paprika's

Ingrediënten

  • 4 paprika's
  • 400 g ricotta
  • 2 eidooiers
  • 1 el olijfolie
  • 4 el tuinkruiden
  • peper en zout

BEREIDING

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Snij de kapjes van de paprik's en verwijder de zaadjes en de zaadslijsten. Leg ze omgekeerd in de oven tot de schil begint te blazen. Laat ze 5 minuten afkoelen in een gesloten plastic zak of onder een vochtige keukendoek.
  3. Klop de eidooiers los met de ricotta en de tuinkruiden. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Vul de paprika’s met de kaascrème. Zet de kapjes er opnieuw op.
  5. Schik de gevulde paprika's rechtop in een lichtjes ingevette ovenschaal. Schuif 20 minuten in de voorverwarmde oven.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 282.87 kcal
Koolhydraten 7.73 g
waarvan suikers 5.18 g
Vet 21.68 g
waarvan verzadigd 9.77 g
Proteïnen 13.24 g
Vezels 3.88 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin