Gevulde eieren

15 MIN
4 personen
Gevulde eieren

Ingrediënten

  • 1 blik tonijn in olie, uitgelekt
  • 2 el kappertjes
  • 4 eieren
  • 2 el mayonaise
  • 1 kl mosterd
  • 1 el bladpeterselie, fijngehakt
  • peper en zout

BEREIDING

  1. Kook de eieren hard in licht gezouten water. Laat ze schrikken onder koud water. Pel de eieren en halveer ze. Lepel het eigeel eruit en doe dit in een kom.
  2. Meng het eigeel met de tonijn, de mayonaise en de mosterd. Prak fijn met een vork. Kruid af met peper en zout.
  3. Vul de uitgeholde eieren met de tonijnmengeling. Garneer met de bladpeterselie en kappertjes en dien op.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 227.51 kcal
Koolhydraten 1.1 g
waarvan suikers 0.22 g
Vet 16.46 g
waarvan verzadigd 3.05 g
Proteïnen 19.07 g
Vezels 0.52 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin